2016. május 20., péntek

Balea Ultra Power hajlakk - teszt




Évek óta a DM Balea Ultra Stark hajlakkot használom, csak "végszükség" esetén volt egy-egy kilengésem, ami megerősített az ehhez való visszatérésben.

A csomagolás leírása szerint az ultra erős mikropermet maximális tartást kölcsönöz a frizuránknak egész nap. A vitaminformulának köszönhetően hajunk selymesen puha és csillogó lesz. Nem ragad, könnyen kifésülhető.

Nekem rövid hajam van, amit rendszeresen elfekszek - reggelente ezen csak egy szimpla hajlakk nem segítene, be kell alaposan vizeznem, csak utána kezd el hatni rá a gravitáció :) Ha megszáradt, akkor viszont minden reggel megy rá némi hajlakk, különösebben nem is nyúlkálok hozzá a nap folyamán. Így nálam a tartás tényleg egész napos.
Viszont azt már nem mondanám, hogy a hajlakktól selymesen puha lenne, sőt, inkább ellenkezőleg, keményebb, de lehet, hogy én használom közelebbről a lakkot, mint kellene, mondjuk ez a keményedés nem zavar. Valószínűleg teljesen máshogy viselkedik messzebbről, egy hosszabb frizurára fújva, ami folyamatosan mozgásban van a "gazdájával" együtt. A csillogást nem tapasztaltam, de ez sem hiányzik.
Valóban nem érzem ragacsosnak a hajamat tőle és a kifésüléssel sincs problémám.
Az illata szerencsére nem erőteljes, kellemes.



Ez az 5.ös, ultra erős változat, próbáltam már kevésbé erőset, már a 4-es sem vált be igazán. A kisebb kiszerelést, amit utazáshoz szoktam néha venni, viszont még csak 4-es erősségűben láttam.
A hajlakk 300 ml terméket tartalmaz. Nekem ez a fekete csomagolása túl komor, a korábbi ezüstös-színes sokkal jobban tetszett, de ez legyen a legnagyobb bajom vele :)
Szerintem teljesen megéri, jóval olcsóbb, mint a márkás termékek, illetve más sajátmárkás termékekkel szemben is jobban teljesített nálam.

Vélemény: 5*