2015. július 29., szerda

Miről szól ez a blog?


Rôviden: a véleményemről.

A blogon termékeket és szolgáltatásokat próbálok ki és írom le a tapasztalataimat.
Szeretek új dolgokat kipróbálni, ez mindig egy új felfedezés, még ha kicsiben is. Ezen kívül szeretem ezzel kapcsolatban megfogalmazni a véleményem, ami többször is olyan elemeket is tartalmaz, amikre mások addig nem is gondoltak.
Sokszor jelentkeztem piackutatásokra is, jelenleg is részt veszek egyben folyamatosan, mert egyrészt érdekel, másrészt remélem, hogy a véleményemmel lehet javítani a dolgokon.

Tesztelek mindent, ami szembe jön, érdekesnek, nagyon jónak vagy éppen rossznak találom, ismert vagy éppen "no name" termék.

A termékeket, szolgáltatásokat, bemutatom, értékelem hol hosszabban, hol rövidebben kifejtősen és egy 1-től 5-ig tartó skálán is.

Kipróbáltad már te is a tesztelt dolgot? Írd meg kommentben, ha egyetértesz a leírtakkal, azt meg pláne, ha nem. Kiváncsi vagyok a te tapasztalataidra is! Nem is hallottál még róla? Vagy esetleg csak rosszat? Esetleg meggyőztelek, hogy kipróbáld? A te véleményeddel is gazdagabb lesz az oldal, másoknak nagy segítség lehet vásárlás előtt.

Még valószínűleg kicsit alakul a blog és a bejegyzések, hogy megtaláljam a legjobb, leghasználhatóbb végeredményt, ami remélem, hogy tetszeni fog neked is!


                                                                                                                   Linda
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése