2015. augusztus 14., péntek

Netpincér ételrendelés - teszt








Bár gasztroblogot írok, de az ételrendelés lehetőségével szoktam én is élni, a gasztrobloggernek sincs kedve mindig főzőcskézni.
Az egyik szerintem legjobb gyűjtőoldal az ételrendeléshez a Netpincér. Az összes kiszállítással rendelkező étterem, büfé kínálata fellelhető az oldalon, ahol többféle szempont szerint válogathatunk.





Rendelés menete:
A honlap a.  címen vagy mobil applikáción keresztül érhető el.
Regisztrációkor meg kell adni a szállítási címet. Ezt a rendszer megjegyzi, de többféle címet is beírhatunk és a következő rendeléskor ezek közül valaszthatunk.
Ha ez megvan, az oldal kiadja azokat az éttermeket, amelyek arra a területre vállalnak szállítást. Feltünteti, hogy mennyi a minimális rendelési összeg, van-e kiszállítasi díj, a várható szállítási időt, a felhasználói értékeléseket, esetleges kedvezményeket, illetve, hogy milyen típusú ételekből válogathatunk. Ezt egyénként szűrni is tudjuk, pl kínai, olasz stb.
Ha rákattintunk az éttermek nevére, akkor kiadja az étlapot, ebből választhatunk, megadjuk a kért fizetési módot, majd elküldjük a rendelést. Ekkor elkezd egy óra visszaszámolni az étel várható érkezéséig, ez nagyon jó ötlet, az megérti, aki az éhhalál szélén várt már a pizzára :D Ezzel egyidőben e-mailt is kapunk a visszaigazolással.
Pár nappal a rendelés után kapunk egy e-mailt, ahol értékelhetjük a rendelést. Ez eleg egyszerű, nem lehet csak az ételt minősíteni, pedig lehet, hogy a szállítási idővel, esetleg a futár viselkedésével van valakinek problémája.
Egyszerű és hasznos oldal az ételrendelőknek. A mobil app számomra nehezebben használható.
Vidéken nem tudom, mennyire elérhető, most Gyomaendrődön szerettünk volna rendelni, de nem mutatott találatot, talán érdemes lenne minél jobban országosan terjeszkedni.



Vélemény: 5*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése