2015. október 7., szerda

Garnier Anti-Ageing Essentials 35+ nappali arckrém - teszt
Korábban is Garnier arckrémeket használtam, mert kellemes illatúak, könnyed állagúak voltak és az áruk is a normál kategóriába esik (pláne, hogy sokszor voltak akciósak).

Amikor új arckrémet néztem, akkor szembesültem vele, hogy Garnier-ék engem már öreglány kategóriába sorolnak, 35 felett már öregedésgátlós arckrém dukál! :D Egye fene, bár még friss és üde vagyok (haha), ránccsökkentés sosem árt, így megvettem a 35 év felettieknek szánt krémet.

A leírásban azt ígéri, hogy azonnal kisimítja a bőrt, csökkenti a ráncokat és regenerál. Ezek közül és mondjuk a simító hatást és a regenerálást érzékeltem. Tényleg, mintha feszesebbnek érezném közvetlenül utána a bőrömet (sokkal utána már nem) és ha ki van száradva - ez főleg a szám környékén szokott jobban előfordulni - akkor kifejezetten jó, nyugtató érzés a krém. A szem környéki ráncokkal szerintem nem csinált semmi észrevehetőt.

Az illata nem túl hivalkodó, nekem nagyon kellemes. Az állaga könnyed, nagyon hamar beszívódik a bőrbe. A korábban használt Garnier krémeknél volt olyan, - nem tudom, létezik-e ilyen fogalom - "beizzadt" az arcom a krém alá, pedig nem kentem belőle sokat. A 35+ -os krémnél ilyet abszolút nem tapasztaltam.

Az egyetlen furcsaság, hogy ahogy felkenem az arcomra, kb fél perc múlva pár másodpercre elkezd enyhén égni az arcom. Nincs pirosság, csak a nagy melegség. Néhány pillanat múlva elmúlik. Nem tudom, hogy ez milyen összetevőjétől lehet.

50 ml-es kiszerelésben kapható a drogériákban, ha jól tudom, most kb 2200 Ft-ért, én akciósan vettem kb két hónapja 2000 Ft alatt.


Vélemény: 4,5*


Te kipróbáltad már? Melyik arckrém vált be neked a legjobban?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése