2016. április 13., szerda

Denkmit nedves törlőkendő - teszt




Korábban ezeket a nedves törlőkendőket/tisztítókendőket felesleges hülyeségnek gondoltam. Persze simán megoldható minden nélkülük, de rá kellett jönnöm, hogy kényelmes a használatuk.

Most már ilyet kapok elő portörléshez, ha gyorsan össze akarok takarítani valamit vagy csak nincs kedvem a vizes rongyokkal szórakozni. Felmosni nagyon utálok, gyorssegítségnek itt is beválnak a törlőkendők, egy-két darabbal át szoktam törölni pl. a tűzhely melletti kritikus részeket, így két kicsit kitolható a két felmosás közötti idő :)

A DM Denkmit almavirág illatú nedves törlőkendőjét próbáltam ki először és rögtön a kedvencemmé is vált. Egyrészt a praktikussága miatt, de legfőképpen az illata miatt. Egy törölgetés után annyira finom illat marad a szobában, hogy már csak ezért megéri áttörölni vele a bútorokat! Nagyon el van találva az illat, almás, friss, pont nekem való! Sokkal jobban tetszik, mint a fertőtlenítő szagú tisztítószerek, valahogy azokhoz kevésbé esik jól kézzel hozzáérni is, szinte érzem, hogy megy bele a fertőtlenítő a bőrömbe (tudom, használjak gumikesztyűt, megborzongok, ha rágondolok is... :D)



A kendő eléggé nedves, de azért mondjuk 3 polc áttörlése után szárazzá válik, ekkor érdemes újat elővenni.
A csomagolása öntapadós fóliával visszazárható, így a kendők hosszú idő után is kellően nedvesek maradnak a zacskóban.
50 db kendőt tartalmaz a csomagolás.

Ajánlom törölgetéshez, felmosás helyetti gyorsfeltörléshez, illetve utazáshoz, ahol biztosra akartok menni a hotelben levő fürdőszoba és bútorok tisztaságában.


Vélemény: 5*


2 megjegyzés:

  1. Múltkor pont a te ajánlásod miatt megakadt a szemem a boltban rajta, de végül nem hoztam el. Amúgy lehet hülye dolog, amit most mondok, de bútorokra ezt hogy használod el? Úgy értem: oké, konyhabútort letörli az ember. De eskü a fa polcaimat nem merném ezzel törölgetni, félnék, hogy tönkreteszi. :S
    Én szeretek felmosni, főzni viszont annyira nem. Cserélni nem akarnál? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, érdekelne a csere! :)
      Nekem nem igazi fából vannak a bútoraim, de enyhén nedves, rögtön felszárad, szóval fát is törölgetném vele.

      Törlés